Po jutranjem bujenju smo imeli 15 minut za se uredit in nato smo odšli ven na jutranjo telovadbo. Po telovadbi smo ostali še malo zunaj, dokler ni bil čas za zajtrk. Z zajtrkom smo bili zelo zadovoljni, saj smo dobili kruh, maslo in marmelado. Nato smo se po razredih razdelili po dopoldanskih aktivnostih: streljanje z lokom, izdelava pisanic in animirani film, ki smo ga izvedli v naravi z naravnimi materiali.

Za kosilo smo imeli piščančjo nogo in mlince, po njem pa prosti čas v sobah. Sledile so popoldanske dejavnosti: plezanje, šolska shema in usmerjen prosti čas, v katerem smo se lahko učili. Zelo smo se razveselili večernega hamburgerja, ki nam je bil tako všeč, da smo ob tem obroku zavrgli najmanjšo količino hrane na učenca. Po vsakem obroku namreč merimo količino zavržene hrane.

Zvečer smo imeli gledališko delavnico, na kateri smo po skupinah odigrali prizore na različne izžrebane teme. Sledila je zabava z glasbo in disko kroglo. Tudi učiteljica Neža je zamigala z boki. Naš večer se je zaključil z druženjem v sobah in nočnim počitkom.

Ameja Rener Vidergar in Alisha Žerjal, 7. A