Predpraznični teden je bil v podaljšanem bivanju poln različnih dogodkov in medsebojnega druženja.

V torek smo imeli v jedilnici vsi skupaj izmenjevalnico igrač. Učenci so od doma prinesli igrače, družabne igre, knjige, ki jih doma ne uporabljajo več in jih ne bodo pogrešali. Prinešene igrače so si med seboj najprej ogledali in nato zamenjali.

V četrtek smo imeli prav poseben kino popoldne. Učenci od prvega do tretjega razreda smo se zbrali v malem večnamenskem prostoru, kjer so si učenci ogledali risanko Snežna kraljica. Učenci četrtih in petih razredov pa so si ogledali risani film.

Petek pa je bil namenjen skupnemu druženju in rajanju. Ob vodenju učiteljice Ajde so učenci skupaj zaplesali ob praznični glasbi. Na koncu so se naučili še ples Macarena.

Prvošolčki pa so imeli teden še bolj predpraznično obarvan. V ponedeljek jim je škratek pripravil prav posebno medsebojno druženje. Pomešani v treh skupinah so izvedli igre s padalom, zapeli ob spremljavi flavte in si ogledali kratko zimsko risanko. V sredo pa jih je obiskala učiteljica Lora, ki jim je predstavila kamišibaj pravljico Trnjulčica.

Polni novih doživetij smo v petek šoli pomahali v slovo do naslednjega leta.