Osnovna šola Srečka Kosovela Sežana se pridružuje dobrodelni akciji. Hvala vsem, ki boste s svojo donacijo prispevali k dobremu namenu.

Alen Kofol, v.d. ravnatelja


NAPOLNIMO STADION ZA MIHO!

Miha Hlad je prijeten 19-letni fant, doma iz Gorenj pri Divači. Že od malih nog je vedel, da bo nogometaš. Prve nogometne korake je naredil v svojem matičnem klubu NK Železničar iz Divače ter se kasneje pridružil združeni ekipi U15 našega kluba (Jadran-Železničar). Med leti 2017 in 2019 je igral pri ND Gorica, nato pa se vrnil na rodni Kras. Od lanske sezone (2020/21), ko je uspešno zaključil svojo pot pri mladincih, je priključen članski ekipi CB24 Tabor Sežana, ki nastopa v 1. slovenski nogometni ligi. Za člane je debitiral decembra 2020. V začetku maja je začel v klubu s pogovori o profesionalni pogodbi, a do podpisa na žalost ni prišlo… Po prvenstveni tekmi, 8. maja 2021, je doživel hudo prometno nesrečo, v kateri je utrpel težje poškodbe glave, zaradi katerih je bil več kot 2 meseca v umetni komi. Pred njim je dolga in zahtevna rehabilitacija, saj je okrevanje po nezgodnih poškodbah možganov dolgotrajen proces.

Potreboval bo vrsto specialističnih obravnav fizioterapevta in delovnega terapevta (s specialnimi znanji s področja nevrorehabilitacije) ter logopeda. Cilj/namen rehabilitacije je ponovno učenje in izboljšanje izvajanja vsakodnevnih aktivnosti v različnih okoliščinah v največji možni kvaliteti in kontroli gibanja.


V NK Tabor Sežana smo se odločili, da Mihi in njegovim staršem pomagamo v čim večji meri. V ta namen bomo tekmo 12. kroga #PrveLigeTelemach proti Domžalam, ki bo 2.10.2021 v Sežani, v celoti posvetili Mihi ter celoten izkupiček od prodanih vstopnic namenili za njegovo rehabilitacijo.

VIRTUALNA VSTOPNICA Vsi tisti, ki se tekme ne morete udeležiti in prav tako želite Mihi pomagati, lahko kupite virtualno vstopnico. Cena virtualne vstopnice znaša 10,00 EUR, cena VIP virtualne vstopnice pa 20,00 EUR. Virtualno vstopnico lahko kupite z nakazilom na TRR kluba.

PODATKI:

  • NK Tabor Sežana Kosovelova ulica 1c
  • 6210 Sežana
  • TRR: SI56 6100 0000 9116 213 odprt pri Delavski hranilnici d.d.
  • Namen: Virtualna vstopnica
  • Sklic: 00 02102021

“Dobro dejanje izboljša dva svetova – svet tistega, ki je prejel in svet tistega, ki je dal…”