Spoštovani starši, dragi učenci in učenke

počitnice so minile in iskreno upam, da ste jih preživeli brezskrbno, radoživo in igrivo ter da ste si nabrali moči za novo šolsko leto. Verjamem, da odpira za vas prvi šolski dan mnogo vprašanj in neznank, ki jih bomo seveda celo šolsko leto reševali s skupnimi močmi, sodelovanjem, zaupanjem in medsebojnim razumevanjem. Tudi ta začetek šolskega leta spremljajo seveda tudi negotovost in skrbi zaradi koronavirusa, ki terjajo od vseh nas hitro prilagajanje in vero vase, da zmoremo marsikaj tudi v zelo zahtevnih in nepričakovanih situacijah.

Spoštovani starši, ne pozabite na vašo pomembno vlogo pri določanju vrednot. Bodite svojim otrokom trdna in mirna opora pri premagovanju različnih izzivov na njihovi poti odraščanja.

Dragi učenci in učenke, želim, da vzljubite Srečkovo šolo, da se v njej počutite varne in da v naši šoli  iščete odgovore na vsa vprašanja, ki vas zanimajo in spodbujajo k novim znanjem in spoznanjem. Obdobje osnovnošolskega izobraževanja je zagotovo eno najlepših obdobij, v katerem pridobivate dragocena znanja in vrednote, ki vam bodo odpirala nešteto vrat v vašem življenju. Verjamem, da boste stkali iskrena in najgloblja prijateljstva, ki bodo trden temelj na poti vašega odraščanja. Želim vam, da nikoli ne pozabite, da so v življenju poleg znanja najpomembnejši tudi iskreni, topli in spoštljivi medsebojni odnosi.

Naj bo šolsko leto 2021/22 uspešno in naj vam za vedno ostane v najlepšem spominu.

                                                                                                                          v. d. ravnatelja/ice

                                                                                                                               Bojana Škabar