Spoštovani starši,

tako kot vam je znano, se od četrtka, 1. aprila začasno preneha izvajati pouk v šoli.

Do 11.4.2021 bo za vse učence potekal pouk na daljavo.
Zaradi organizacije dela potrebujemo povratno informacijo glede vaših potreb po nujnem varstvu otroka ali naročilu toplega obroka (samo subvencionirana kosila).

1. ZAGOTAVLJANJE NUJNEGA VARSTVA OD 1.- 3. RAZREDA
V času pouka na daljavo mora šola zagotavljati nujno varstvo za učence od 1.- 3. razreda katerih oba starša (ali samohranilec/ka) sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture.

V kolikor potrebujete varstvo za svojega otroka, oddajte izpolnjeno prijavnico (v sporočilih e asistenta) in potrdilo delodajalca (v sporočilih e asistenta) RAZREDNIČARKI DO 31.3.2021 do 10.00 dopoldan.

2. ZAGOTAVLJANJE TOPLEGA OBROKA – KOSILO
Prehrana bo za vse učence šole odjavljena. Šola je dolžna zagotavljati topli obrok učencem, ki imajo subvencionirano KOSILO. Prevzem toplega obroka bo v času dela na daljavo na šoli (načeloma dostave kosila ne bo). Starše, ki bi za svojega otroka uveljavili  možnost prevzema toplega obroka prosimo, da sporočite prijavo na solska.prehrana@os-sezana.si ali na telefon 05 73 11 888 do  31.3.2021 do 10.00 dopoldan.

3. POTEK POUKA NA DALJAVO
Pouk bo potekal po ustaljenih protokolih za delo na daljavo in dogovorih z učitelji.

Obvestilo izkoriščam še za povabilo k izpolnjevanju ankete o šolski prehrani:

4. ANKETA – PREHRANA – izpolnite anketo
V bodoče želimo šolsko prehrano na naši šoli organizirati na način, da bomo čimbolj zadovoljili želje in pričakovanja otrok in vas, staršev, hkrati pa tudi sledili smernicam zdravega prehranjevanja. V ta namen je bila v začetku šolskega leta formirana delovna skupina za šolsko prehrano, ki pa za dobro delo potrebuje tudi vaše mnenje. Zato vas prijazno vabimo, da si vzamete nekaj minut in rešite anketo. Anonimnost je seveda zagotovljena, odgovore pa bomo uporabili izključno za interno  delo.  Če imate več otrok, naročenih na šolsko prehrano, lahko anketo izpolnite večkrat. Delovna skupina za šolsko prehrano se vam vnaprej zahvaljuje. Anketa bo dostopna do 15. aprila, najdete pa jo na povezavi: https://www.1ka.si/a/312649

Tukaj pa je povezava, kjer lahko svoje mnenje o prehrani na šoli izrazijo tudi vaši otroci oziroma naši učenci: https://www.1ka.si/a/314817

Učenci bodo povezavo prejeli tudi od svojih razrednikov, spodbudite jih prosim k izpolnjevanju.

Naj bodo dnevi, ki so pred nami polni notranjega miru, veselja, sproščenosti in naklonjenosti.

Dragi starši, ponovno vam polagamo na srce:

Kar zdaj potrebujejo otroci je, da se počutijo dobro in ljubljeno. Otroci potrebujejo občutek, da bo vse v redu. Duševno zdravje naših otrok je pomembnejše od njihovih akademskih sposobnosti. V njihovih glavah bo močneje zapisano, kako so se v tem obdobju počutili kot pa to, kaj so se naučili. Zapomnite si to vsak dan!

Celoten učiteljski zbor se vam zahvaljuje za sodelovanje in podporo, ki jo nudite otrokom pri delu na daljavo in vam želi vse dobro !