Pozdravljeni, dragi starši in učenci,

postopoma  se vsi vračamo nazaj v šolske klopi, da skupaj dočakamo zaključek tega res posebnega šolskega leta. Dobrodošli nazaj ! Naj se vam ob tej priložnosti najprej zahvalimo za vaš trud in vzajemno sodelovanje v času, ki je vse nas postavil pred nov, neznan izziv, s katerim smo se vsi spopadli, vsak s svojimi najboljšimi močmi.

Gremo naprej :-)

Naše delo bomo v bodočih dneh organizacijsko nadaljevali po ustaljenih tirnicah, razporedih in nalogah iz časa pred epidemijo koronavirusa, upoštevali bomo priporočena navodila, ki jih prejemamo s strani ministrstva oz. NIJZ- ja.

Učenci od 1. – 3. razreda se ponovno združujejo in vračajo v svoje učilnice, 4. in 5. razredi nadaljujejo s poukom v svojih učilnicah, na Ljudski univerzi.

Vhod bo za učence od 1. – 3. razreda ponovno samo glavni, na vhodu bomo obdržali dežurstvo, saj starši še vedno naj ne bi vstopali v šolo.

Pri organizaciji dela (JV, vozači, malica, kosilo, PB) bomo načeloma upoštevali podatke, ki so veljali pred »koronačasom«, v kolikor načrtujete bistvene spremembe, ki vplivajo na organizacijo našega dela, jih prosimo čim prej sporočite svojim razredničarkam.

Prijeten ponovni začetek skorajšnjega konca tega našega posebnega šolskega leta !

 

Vodstvo šole.