Učenci so na koncu šole v naravi na Vojskem napisali svoje vtise, nekaj njihovih misli smo zbrali v spodnjih vrsticah. Pet deklet pa je bilo tudi pesniško razpoloženih in so napisala pesem. Skoraj vsi učenci so omenili družbo prijaznega psa Kasperja, ki nas je spremljal na vseh zunanjih dejavnostih. Tudi učitelji lahko pohvalimo naše učence in vse, kar so nam nudili v CŠOD Vojsko.

Kaja, Valentina, Anja, Ajda, Aida: ŠOLA V NARAVI

 

V šoli v naravi nam je lepo,

kepamo se, da nam je kar mrzlo.

Snežaki kar vrstijo se,

pohodi se vlečejo dolge urice.

 

Otroci vreščijo na ves glas,

učitelji hitijo za nami ves čas.

Lumparije zganjajo vsi,

tako da učiteljem odpadajo lasi.

 

Lokostrelstvo smo imeli

in točk nismo zadeli.

Vse je šlo veselo,

da se je učiteljem kar zavrtelo.

 

Vsi veseli smo bili,

ko domov prišli smo vsi.

 

Lina, Petra, Megi, Aida: V šoli v naravi nam je všeč, da imamo zabavne večere, zanimive igre in dobro hrano – le pohodov ne maramo preveč. Najboljše pa nam je prerokovanje. Vabljeni vsi.

Filip, Cornel, Timotej: Všeč nam je bilo, ko smo lopatkali v snegu in megli. Sobe so nam zelo všeč, ker so velike. Všeč nam je tudi, da ima dom telovadnico.

Urban, Klemen, Filip Š.: Imamo se lepo, všeč nam je, da lahko hodimo v druge sobe. Kosila so boljša kot v šoli. Nekateri programi so pa res dolgočasni.

Nina, Ilma, Natalija: Tukaj je zelo lepo. Prav gotovo se vsi zabavamo. Zelo so nam všeč igre in družabni večeri. Mentorji in učitelji so res prijazni in se veliko hecajo z nami. Tukaj je tudi veliko prostorov za druženje, zato se vsi tam lahko zabavamo.

Gabrijel, Žan, Anže, Jan K.: Bilo nam je zelo lepo, saj smo imeli dobro hrano. V sobi smo se precej igrali in opazovali sneženje. Zanimive so nam bile vse dejavnosti.

Manca, Lana: V šoli v naravi je zelo lepo. Počnemo veliko zabavnih stvari. Prostori v domu so zelo urejeni. Delavci doma so zelo prijazni, saj radi priskočijo na pomoč. Zelo se zabavamo!

Nik, Armin, Ros, Petar, Hanis, Jan L.: V šoli v naravi nam je bilo super. Najlepše nam je bilo zunaj, ker smo se igrali v snegu. Upamo, da se bo kaj takega še enkrat ponovilo.

Črt, Dino, Jan D., Hristijan: V šoli v naravi se imamo zelo lepo, predvsem zaradi snega, ki ga ne vidimo vsak dan. Poleg snega smo uživali še v raznih avanturah, delavnicah ter športih. Te šole v naravi se bomo spominjali kot dobro dogodivščino.

Nejc Č., Timon: V šoli v naravi je kar zabavno, veliko je snega in zabave. Ob večerih se igramo družabne igre in počnemo različne druge stvari.

Enis, Matija, Nejc Č., Luka, Michele, Nejc P.: Meso je presuho, premalo hrane. Manjka nam lijak v sobi. Ženske sobe imajo WC, medtem ko moške ne.

Ajda, Valentina, Anja, Kaja: V šoli v naravi je dobro in na trenutke slabo. Dobro je, ker je ogromno snega in se lahko kepamo. Hrana je odlična. V sobah nam je mrzlo, ker so majhni radiatorji. Slaba stran so dolgi pohodi. Dobro je, da se lahko družimo.